nuff !

Tuesday, October 5, 2010

~ planning ~

7.24pm

1 ) tioman
2 ) redang
3 ) perhentian
4 ) langkawi

which one nak pergi ni ( -_-' )
hahaha padahal semua tempat tak boleh nak pergi..
exclude langkawi. hehe
so sad !
bukan apa sebab monsoon season
start from end of oct till feb.
so semua resort off

so maksudnya pergi langkawi sajalah.
langkawi pun saya suka.
so hani aku tak payah buat paper work tioman ;p

tapi kan saya minat sangat dengan package ni : TIOMAN


3 Days 2 Nite Package 
-RM350 per person
-2 way ferry tickets
-5 meals (breakfast,lunch,hi-tea,dinner)
-BBQ (refer BBQ album)
-Island tour
-Snorkeling
-Marine Park and Free Duty 
-Chalet
menarik kan ?
BBQ dia macam ni :





ni lah yang buat saya betul betul nak pergi tioman.
tapi macam tak kesampaian je ( -_-, )


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. hah? tioman pakej cenggitu. kasi url dia. nak tengok. mcm menarik. perhentian aku dah pergi. best jgk.

    ReplyDelete
  2. ha mcm gitu !
    best kan
    jom shinn !

    ReplyDelete
  3. http://www.facebook.com/pulautioman?v=wall

    ReplyDelete